Megújult a Bogrenyomtatas.hu, avagy “kijött a facelift-es kivitel”

Több mint 10 éves működése után eljött az idő, hogy mind dizájnban, mind funkcionálisan ráncfelvarrást hajtsunk végre Magyarország első reklámpiaci kerámiadekorral foglalkozó weboldalán, a Bogrenyomtatas.hu-n.

Megújult a Bogrenyomtatas.hu

Cégünk, a Bogrenyomtatas.hu-t is üzemeltető D&D Gifts & Merchandising már több mint 5 éve a standard reklámtárgy-ellátás mellett valójában komplexebb reklámügynökségi szerepet is ellát, hiszen ha kell, nyomdai (print) termékek kivitelezését is vállaljuk, arculatot tervezünk, marketing kampányok logisztikai menedzsmentjét végezzük, egyediesíthető viszonteladói weboldalakat fejlesztünk, vagy éppen egyedi webfejlesztést vállalunk. Előnyünkre váljon, hogy a szakmai hátterünket “nem a szél hordta össze”, csapatunkat 10-15 éves tapasztalattal rendelkező kollégák alkotják, legyen szó ügyfélmenedzserről, grafikusról, vagy éppen webfejlesztőről.

Ahogyan a minőségi maximalizmus a bögrék emblémázása vagy logózása során is jellemző ránk, ugyanez igaz a webfejlesztői hátterünkre is. Nem dolgozunk sablonokból, nem használunk előre legyártott, fejlesztési energiabefektetési minimumra törekvő tartalomkezelő rendszereket – kivéve persze ezt a blogot, mert az pont erre való 🙂. Mi magunk végezzük a webfejlesztési projektjeink összes részfeladatát, a grafikai és felhasználói élmény megtervezésétől kezdődően egészen a programozásig.

2017 első negyedévében fejlesztettünk először saját magunk számára, akkor a ddgifts.hu-t újítottuk fel. Kapott egy új keretrendszert, egy teljesen letisztult arculatot és funkcionálisan is új alapokra lett helyezve: kialakítottuk a saját kategorizáló és egyedülálló ajánlatkérő rendszerünket.
Emellett egészen 2021 november végéig az egyedi céges bögregyártásra specializálódott oldalunk, a bogrenyomtatas.hu még a régi formájában futott, hiszen a magas forgalma miatt úgy gondoltuk, jobb nem kockáztatni az oldal közkedveltségét egy átgondolatlan felújítással.

De eljött az idő: a magas felhasználói szám és a modern webshop funkciók iránti alapelvárások mellett elengedhetetlenné vált, hogy a szeretett bögrés oldalunk is megkapja a korábban ddgifts.hu “alatt” üzemelő weboldal szerkezetet, persze jópár egyedi átalakítással.

Na de mit hozott az új Bogrenyomtatas.hu?

Bogrenyomtatas.hu színválasztó csík
  • A termékek adatlapjain (vegyük példaként a standard fehér kerámiabögrét) megtekinthetők a termékek legfontosabb információi, amennyiben van – további termékek böngészhetők, illetve a részletes specifikációk (pl. tömeg és méret adatok) is elolvashatók.
  • A Bögrék menüpont alatt a teljes (kategorizálatlan) termékkínálatunk megtekinthető.
  • Az “Információk” menüpont alatt összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a bögrenyomtatással kapcsolatban, legyen szó akár a nyomtatási “kisokosról” vagy például a referenciáinkról.
  • Amennyiben már került az ajánlatkérő kosárba termék, úgy az Ajánlatkérés menüpont alatt kitölthető és elküldhető számunkra az ajánlatkérési űrlap.
  • A Kapcsolat menüpont alatt megtekinthető az elérhetőségünk, a földrajzi helyünk, továbbá tetszőleges tartalmú, szabad szöveges üzenet küldhető nekünk. Gyakran előfordul, hogy a látogatóinknak nincs kedve vagy ideje termékeket böngészni és válogatni, hanem inkább “dobnak” nekünk egy üzenetet, hogy javasoljunk valamit. Bátran lehet használni ajánlatkérésre is az üzenetküldő űrlapunkat!

Ne felejtse, a termékkínálatunk folyamatos bővülés alatt van, bármikor jelentkezhetünk izgalmasabbnál izgalmasabb új modellekkel!

Bízunk benne, hogy örömmel és könnyen fogja tudni használni az új weboldalunkat, nekünk szívünk és lelkünk benne van!

A Bogrenyomtatas.hu csapata