Bögre nyomtatás ajánlatkérés

Reklámbögre blog - az emblémázott bögre mint kommunikációs Jolly Joker - Bögre nyomtatás, reklámbögre készítés, céges bögre gyártás - www.bogrenyomtatas.hu

www.bogrenyomtatas.hu
Tartalomhoz ugrás

Bögre nyomtatás fontos tudnivalók, rejtelmek

Bögre nyomtatás, reklámbögre készítés, céges bögre gyártás - www.bogrenyomtatas.hu
Közzététel szerző: D&D Gifts & Merchandising itt Bögre emblémázás · 16 Október 2018
A bögre nyomtatás és egyébként a kerámia ebmlémázás, gravírozás, tamponnyomás, vagy úgy általában az üzleti jellegű ajándéktárgyak feliratozása egy nagyon összetett, sok nyomdai eljárást felölelő különleges szakma.

Ebben a bejegyzésünkben segítséget kívánunk nyújtani azoknak a marketingeseknek, dizájnereknek és beszerzőknek, akik a következőkben céges vagy egyéb bögre egyedi nyomtatásán gondolkodnak valamilyen projekthez.A bögre nyomtatás minősége
Egyik partnerünk szakmai cikkében kiválóan összeszedte, hogy a nyomat minőségénél mire kell figyelni - talán mi sem tudtuk volna jobban.
A cikk elolvasása után természetesen ki kellett egészíteni, hogy komplett képet kapjunk a bögre nyomtatás lehetőségeiről,
ezt A bögre nyomtatás mérete fejezetnél lehet olvasni, példákkal szemléltetve.


A bögredekorálás homályos foltjai
2017-06-09 16:12

A kerámia bögrékről kijelenthetjük, hogy a reklámajándék portfólió állócsillagai, hiszen remek - sima, nagy, jól emblémázható - reklámfelületet biztosítanak, ráadásul a fogyasztók legfontosabb elvárását - hogy a kapott promóciós ajándék hasznos legyen -  is teljesítik.
Hogyan tudjuk biztosítani, hogy a reklámbögrénket valóban használják és ne kerüljön a munkahelyi kantinok vagy otthoni konyhaszekrények hátsó polcaira? Mindenekelőtt a grafika ötletessége, színessége, attraktivitása teszi szívesen használttá ajándékunkat.
A reklámozók szempontjából nem utolsó szempont, hogy a bögréből soha nem lehet túl sok. A kedvenc bögrét bármikor kiütheti a trónjáról egy következő aspiráns, ha annak dekorációja jobban tetszik a használónak. A bögréből akár sorozatot is gyárthatunk és akcióval támogathatjuk különböző design-nal dekorált darabok gyűjtését.
A bögredekorálás azonban homályos üzem, még sok évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégák sincsenek teljesen tisztában a lehetőségeivel.
Vegyük sorra a lehetséges technológiákat különböző szempontok figyelembe vételével:

forrás: reklamajandek.hu

Ahogy a bevezetésben említettük, a pontosság kedvéért fentieket ki kell egészítenünk a következő témával, ami nagy segítség a bögre grafika tervezés esetén:

A bögre nyomtatás mérete

A bögre nyomtatás témájánál arra kell figyelni, hogy egy adott bögre modellen hol van olyan felület, ami sík, amire gyűsődés nélkül lehet a transzfermatricát felhelyezni, vagy tamponnyomáskor a tamponfej torzítás nélkül fel tud feküdni, illetve amire a lézergravírozó gép sík felületen tud dolgozni. Egyenesfalú, standard fehér kerámiabögre esetén a legegyszerűbb a dolog, mert itt a teljes felület emblémázható, 20 cm szélesség x 9 cm magasság méretig.

Egy két példa az alap esetre:

Bögre nyomtatás a bögre teljes felületén:


Látható, hogy a nyomatnál alul-felül pár mm-t el kell hagyni, mert itt már nem sík a felület, hanem görbül és a nyomat torzulni fog.
Ez a jelenség csak egybefüggő grafikánál jelentkezik (ld.: 2. 3. bögre kép), míg szétszórt, nem egybefüggő kreatív esetén nem látható,
mint pl. az 1. kép esetében.

Bögre nyomtatás egyedi formájú bögrére


Az 1. képen látható, hogy a bögre nyomtatása a termék tetejétől addig a képzeletbeli határig húzódik, amíg a transzferpapírt gyűrődés nélkül a bögrére lehet helyezni a beégetéshez, ami kb. a termék közepe. A 2. képen a hosszúkás embléma a szélessége miatt könnyedén sík felületre helyezhető - ennél szélesebb azonban már nem működne. A 3. képen a műanyag bögre tamponnyomás technológiával készült,szintén látható, hogy a görbületig és csak pár cm szélességben lehet nyomni, amíg viszonylag sík a felület, hogy ne torzuljon a grafika.

Bízunk benne, hogy a cikk hasznos és tartalmas segítséget nyújtott a tervezéshez.

Kérdés esetén kollégáink állnak szíves rendelkezésre a modellenkénti pontos emblémázási méretekkel, lehetőségekkel!

Ne felejtsék - a sokoldalú lehetőségek miatt a bögre az ajándéktárgyak Jolly Jokere!

Copyright D&D Gifts & Merchandising | 2014-2018
Vissza a tartalomhoz