Bögre nyomtatás ajánlatkérés

Reklámajándék - a bögrén túl - www.ddgifts.hu - Bögre nyomtatás, reklámbögre készítés, céges bögre gyártás - www.bogrenyomtatas.hu

www.bogrenyomtatas.hu
Tartalomhoz ugrás
A bögrén túl...

További 20 000 emblémázható reklámajándékot
Nyomtatott reklámajándék katalógus rendelés
30+ reklámajándék kategória
Változatos, arculathoz illeszhtető szín- és formavilág
Komplett szolgáltatás feliratozással, országos házhozszállítással!
Ajándék ötletek, trendek 2019

Az idei trend a céges ajándékok terén egyértelműen mutatja, hogy az ajándéktárgyak hangsúlya a praktikum felől a valódi használhatóság felé mozdult el. Általánosan elmodható, hogy a komolyabb használati tárgyak a nyerők idén, a legtöbb cég - egymástól függetlenül, egymást nem ismerve - közel azonos termékeket választott. Szerepeljen hát itt a 2019-es év reklámajándék trendjének Top 10 válogatása a szemszögünkből:

10. Pendrive
Még mindig tündököl a hagyományos, emblémázott céges pendrive. Alkalmazási területe már évek óta ugyanaz, a jól bevált céges anyagok átadása az ügyfélnek, vagy B2C esetén médiatartalom rendelkezésre bocsájtása. Egyetértünk, ami működik, azt nem kell bolygatni.
9. Asztali szettek
B2B kapcsolatok esetén az indirekt kommunikáció eszköztárában előkelő helyen szerepelhet a célközönség munkahelyi asztala, járműve, műszaki eszköze - vagyis az a tárgy, ami közelében idejének jelentős részét tölti. Az itt felkínált reklámajándék csendben teszi a dolgát és mindig is fogja - ezt nem lehet vitatni. Több ajándéktárgy is tartozik ide, a legnépszerűbbek:


8. Naptár 2020
A nyomtatott naptár az irodák elengedhetetlen felszerelését képezik, digitális kor ide vagy oda. Legyen szó bármely naptár falytáról; asztali naptár, falinaptár, határidőnapló, heti menedzser, napi tervező naptár, vagy a legnépszerűbb speditőrnaptár, hatékony hirdetési felületet jelentenek, az alkalmazottaknak. Kicsit belegondolunk, akkor igaz, hogy amit kézzel írunk fel, az teljesen más, mint amit bepötyögünk az okostelefonunkba vagy éppen az asztali gép naptárjába. A naptár továbbra is az egyik kedvenc reklámajándék és PR ajándék szerepben sem elhanyagolható a fontossága.
7. Esernyő
A céges esernyő az év jelentős részében a hős megmentő szerepében képes díszelegni, erősítve a brandet, morált, lojalitást. Ezt a médiumot egy marketinges kollégának sem szabad kihagyni - és nem is hagyják ki.
6. Baseball sapka
Ez a médium hatalmas elfogadottságnak örvend, viszonylag olcsó, viszont szezonálisan a nyár eleje a legjobb a bevetésére. A klasszikus formák mellett a full cap baseball sapka lett az idei év nagy kedvence.
5. Emblémázott póló
A póló reklám- és PR szempontból rendkívül széleskörűen felhasználható médium. Külső- és belső PR célokra egyaránt alkalmas; munkaruházat, promóciós póló, dolgozói póló, céges póló, ajándékpóló és még sorolhatnánk. Mi azért szeretjük, mert ha a grafika és a póló kiválasztása kellő odafigyelést kapott, maradandóan lehet az üzenetet bevésni és egyedülállót lehet alkotni.
4. Nyakpánt
A nyakpánt a rendezvények egyik főszereplője, de dolgozók belépőjegyéhez is ideális választás. Szezonális temék, de akkor szinte kötelező darab. Öltöztet, szórakoztat, kiváltságossá tesz. Fontos, hogy a nyakpánt sikeressége kizárólag a kitalált design-on múlik! A bordás nyakpántok ideje lejárt, minden a full color CMYK-ban nyomott selyemszatén nyakpántokról szól. A kiegészítőkkel pedig még praktikussá is varázsolható ez a remek kis reklámajándék. Véleményünk szerint a kategória egyik legmeghatározóbb tagja, alap brandépítő eszköz.3. Konferenciamappa, konferenciatáska
A törődést, igényességet és hitelességet sugárzó ajándéktárgy. Egy jól megválasztott tollal és egyéb kiegészítőkkel egy komolyabb ajándékszett alapja, önmagában praktikus és hasznos egy-egy konferencián. Fontos, hogy az egyszeri alkalomra sokáig emlékeztet, mert eredendően olyan ajándéktárgy, amitől nem szívesen válik meg a célközönség.2. Táska / hátizsák
A táska talán csak a pólónál széleskörűbb, hiszen a szabadidős tevékenységtől az élelmiszer beszerzésen, professzionális sporton át az üzleti útig mindenhol képes kommunikációs üzenetet közvetíteni. Ennek megfelelően a céges táskák változatosan alkalmazhatóak munkatársak és partnerek részére, hozzátéve, hogy az egyik legjobban elfogadott és megőrzött reklámajándék, PR ajándék.
1. Powerbank
A digitális kor dübörgésében nincs energiaforrás ami elég lenne, legalábbis amíg Elon Musk fel nem találja a hordozható mini hidegfúziós reaktort. Addig azonban egy-egy powerbank igen-igen jól jöhet bármilyen alkalommal, és ezt a cégek, hirdetők is felfedezték - a céges powerbank az idei év győztese!Oldalunkon található információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A megadott árak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyediesítést.
Oldalunk teljes anyaga, beleértve az egyedi szövegrészt és különösen minden látványterv és grafikai anyagot, az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról alapján cégünk szellemi tulajdonát képezi. Bármilyen formában történő felhasználása, másolása, sokszorosítása semmilyen formában nem engedélyezett és jogi következményeket von maga után. A D&D Gift & Merchandising elkötelezte magát a tisztességes piaci magatartás mellett. Köszönjük, hogy korrekten jár el.
Copyright © D&D Gifts & Merchandising 2009-2021
bögre nyomtatás, bögre nyomtatás Budapest, bögre nyomtatás Újpest, céges bögre készítés, termosz bögre, termobögre, termosz, bögre logózás, bögre készítés, reklámbögre, bögre Budapest, bögre XII. kerület, bögre készítés XIII.kerület, bögre gyártás, céges bögre gyártás,
Vissza a tartalomhoz